PROJECTADMINISTRATIE

U legt een compleet projectdossier aan waarin alle projectgegevens zijn opgenomen. Relatiegegevens, contactpersonen, locatiegegevens, tariefafspraken, allemaal gegevens die u op elk moment van de dag onder handbereik wilt hebben.

U maakt in UNIT4 Multivers Productie een calculatie. Deze kan worden gebruikt om uw klant een aanneemsom op te geven voor het uit te voeren werk of om een kosten indicatie te kunnen geven van de regie werkzaamheden. Deze voorcalculatie wordt per project vastgehouden, daardoor is het mogelijk deze als doelstelling te gebruiken voor de realisatie. Elke nacalculatieregel wordt geregistreerd en direct verwerkt.

Dit betekent dat u op elk moment van de dag inzicht hebt in de projectvoortgang, projectresultaat en behaalde doelstellingen. Zo kunt u veel directer en gemakkelijker de werkzaamheden bijsturen. Wat kost dit project en wat moet het u opleveren? De calculatiemodule rekent alles voor u uit. Hoeveel uur denkt u nodig te hebben voor al uw bewerkingen? Welke materialen moet u inkopen? Welk materieel zet u in? En hoeveel werk wordt er uitbesteed?


Houd mij op de hoogte


verzenden