Nieuws

19 februari

Urenregistratie App

Corpex Software heeft nu ook een app waarmee je online je uren door kan geven. Erg handig en vooral zeer efficiƫnt! Als je bijvoorbeeld voor meerdere projecten werkt, kan je makkelijk tussendoor je urenregistratie bijwerken. Je smartphone heb je vaak direct bij de hand en er zijn altijd momenten op een dag dat je even niets te doen hebt en uren kunt invoeren, zoals wachten bij een klant. Dit betekent dat je sneller kan boeken met als direct gevolg dat er sneller gefactureerd kan worden. Een win-win situatie voor werknemer en werkgever dus! Download de app en probeer het nu 6 weken gratis!
19 februari

U kunt vanaf nu Corpex ook op locatie gebruiken met uw tablet!

Met deze module kunt u middels een tablet uw werkorders digitaal bij werken. Omdat men op een tablet ook digitaal kan "schrijven", lijkt het formulier wat ingevuld moet worden precies op de papieren versie! Ook kan de handtekening van de klant op het formulier gezet worden, zodat u echt van het papierwerk af bent.

Waarom de digitale werkbon:
- Geen papierwerk meer
- Direct na het werk, is uw corpex administratie bijgewerkt
- Al uw verbruikte materialen en uren direct bijgewerkt
- Nog dezelfde dag kunt u factureren
- Foto's toevoegen aan de werkorder op eenvoudige wijze
- Akkoord van uw klant netjes gearchiveerd
- de digitale werkbon als PDF toegevoegd aan de werkorder administratie
- Weinig veranderingen voor uw monteur
- Checklijsten en metingen ook eenvoudig in te vullen op het formulier

Wilt u meer weten over deze module, mail ons dan sales@corpex.nl
21 september

Vanaf vandaag gaat Corpex voor de productiebranche verder onder de naam UNIT4 Multivers Productie. Nog steeds dezelfde kwaliteit en software alleen een andere look and feel! Met de vertrouwde corpex kwaliteit.
Houd mij op de hoogte


verzenden