WIE ZIJN WIJ

Corpex ERP Software brengt u met UNIT4 Multivers Productie een geïntegreerde projectadministratie die voor maakindustrie uitermate geschikt is. Hedendaagse organisaties hebben behoefte aan snel en gemakkelijk inzicht in de stand van het werk. Corpex ERP Software biedt u oplossingen, gebaseerd op jarenlange ervaringen binnen projectorganisaties, voor de uitdagingen waarvoor u iedere dag komt te staan. Niet elk productiebedrijf is hetzelfde. Dat is bij ons bekend. In een branche als bijvoorbeeld de metaal komen zeer uiteenlopende bedrijfsprocessen voor. Machinebouw, verspaning of metaalconstructie, het maakt nogal een verschil.

 

Referenties


"Waarom wij Corpex hebben aangeschaft? Wij beoogden een verbetering van de efficiency m.b.t. het ontwerpen, tekenen en produceren en dat is boven verwachting gerealiseerd."
Erwin van de Berkmortel, Directeur Flex Industries | Lees meer »

"Ik ben ervan geschrokken hoe snel we de investering terug verdient hadden, binnen een half jaar zag je al resultaat. Wat Corpex goed maakt? De hele registratie om projecten, je verliest nooit meer een uur, houdt goed zicht op je inkoop en je hebt goed zicht op het verbruik van artikelen."
Bas Pol, Directeur BePe Construction | Lees meer »

"Medewerkers kunnen perfect met het pakket werken. Bovendien kunnen we informatie er snel uithalen en hebben we en goede koppeling met ons boekhoudpakket. Wij zijn trots hoe we ons pakket hebben neergezet en kunnen het andere MKB-productiebedrijven van harte aanbevelen." | Lees meer »

Houd mij op de hoogte


verzenden